Stvaramo web informacijske sustave i u tome smo brzi

Helix informacijski sustavi

Helix je inovativna IT kompanija koja pruža visoko-kvalitetna rješenja u bankarstvu, zdravstvu i upravljanju dokumentima s više od 20 godina iskustva u projektiranju informacijskih sustava.

Tvrtka Helix ima rezultate u implementaciji korisnički definiranih rješenja. Možemo brzo implementirati web aplikacije u okviru postojećeg sustava. Provjerite, kontaktirajte nas i vaš pilot projekt biti će uskoro gotov. Možemo u kratkom roku isporučiti web aplikacije izgrađene na postojećim ili novim strukturama podataka s bogatim korisničkim sučeljem. Nećemo zaboraviti niti ‘sitnice’ kao što su sigurnost, audit, izvoze podataka, integraciju s ostalim dijelovima informatičkog sustava.

Naša temeljna djelatnost je projektiranje informacijskih sustava, kvalitetna implementacija i održavanje cjelokupnih informacijskih sustava. Strateško usmjerenje je projektiranje i realizacija složenih informacijskih sustava. Stručni djelatnici tvrtke Helix posjeduju višegodišnje iskustvo u projektiranju, realizaciji i održavanju sustava velikih baza podataka, na kritičnim mjestima (engl. mission critical environment). Realizirani sustavi projektirani su prema specifičnim potrebama bankarskih, financijskih i državnih institucija. U informacijske sustave uključeni su aktualni koncepti informatičkih tehnologija, moderni razvojni alati, heterogene računalne mreže i mrežni servisi, intranet i Internet.